প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নুপাগী ক্লব থ্রো ইভেন্তদা সিলভর ফংলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা প্রনাব সুর্মা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
05 SEP 2024 8:05AM by PIB Imphal
হৌজিক চৎথরিবা পেরিস পেরালেম্পিক্সতা নুপাগী ক্লব থ্রো এফ-৫১ ইভেন্তদা সিলভর মেদল ফংলকপদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা প্রনাব সুর্মাগী খাংবা কনবা অমসুং হৈথোই-শিংথোইবা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
শ্রী মোদীনা এক্সতা হায়খি;
“#Paralympics2024 নুপাগী ক্লব থ্রো এফ-৫১ ইভেন্তদা সিলভর মেদল অমা ফংলকপদা প্রনাব সুর্মা থাগৎপা ফোঙদোকচরি। মহাক্কী মাইপাকপনা মশিং থিঙমদ্রবা নহারোলশিং পুক্নিং থৌগৎকনি। মহাক্কী খাংবা কনবা অমসুং হৈথোই-শিংথোইবা থাগৎনিঙাইনি। #Cheer4Bharat”
Congratulations to Pranav Soorma for winning the Silver medal in the Men's Club Throw F51 at the #Paralympics2024! His success will motivate countless youngsters. His perseverance and tenacity are admirable. #Cheer4Bharat pic.twitter.com/TMkLKwQJ2g
— Narendra Modi (@narendramodi) September 5, 2024

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi congratulates Pranav Soorma on winning silver in Men’s Club Throw event
05 SEP 2024 8:05AM by PIB Delhi
Praising the perseverance and tenacity of athlete Pranav Soorma, the Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated him for winning silver medal in the Men’s Club Throw F51 event at the ongoing Paris Paralympics.
Shri Modi in a post on X wrote:
“Congratulations to Pranav Soorma for winning the Silver medal in the Men's Club Throw F51 at the #Paralympics2024! His success will motivate countless youngsters. His perseverance and tenacity are admirable. #Cheer4Bharat”