প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ওজাগী নুমিৎ থৌরমদা প্রধান মন্ত্রীনা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
05 SEP 2024 8:07AM by PIB Imphal
ঙসি ওজাগী নুমিৎ থৌরমদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে। ওজাগী নুমিৎ হায়না থৌরম পাংথোক্লিবা, ভারতকী হান্নগী রাস্ত্রপতি দোক্তর রাধাকৃষ্ণনগী মপোক নুমিৎ অসিদা মহাক্কী মফমদা প্রধান মন্ত্রীনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে।
এক্সতা ভিদিও অমা থাগৎলদুনা, শ্রী মোদীনা হায়খি;
“নহারোলশিং শেমগৎলিবা ওজাশিংগী মফমদা তৌবীমল খঙবা উৎনবা থৌরম #TeachersDay লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। মহাক্কী মপোক নুমিত্তা দোক্তর রাধাকৃষ্ণনগী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎচরি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister extends greetings on occasion of Teachers Day
05 SEP 2024 8:07AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today greeted on occasion of Teachers Day. He also paid tributes to former President of India, Dr. Radhakrishnan on his birth anniversary, commemorated as teachers day.
Posting a video on X, Shri Modi said:
“Best wishes on #TeachersDay, an occasion to express gratitude to all teachers who shape young minds. Tributes to Dr. Radhakrishnan on his birth anniversary.”