Prime Minister's Office
Prime Minister, Shri Narendra Modi congratulates Sundar Singh Gurjar for clinching Bronze medal
04 SEP 2024 10:25AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Sundar Singh Gurjar for clinching Bronze medal in the Men’s Javelin Throw F46 at the Paris Paralympics 2024.
The Prime Minister posted on X;
“A phenomenal performance by Sundar Singh Gurjar, bringing home the Bronze in the Men’s Javelin Throw F46 at the #Paralympics2024! His dedication and drive are outstanding. Congratulations on this achievement!
#Cheer4Bharat”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সুন্দর সিংহ গুরজারবু শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
04 SEP 2024 10:25AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সুন্দর সিংহ গুরজারবু পেরিস পেরালিম্পিক্স ২০২৪দা নুপাগী জেভলিন থ্রো এফ ৪৬ ইভেন্ততা শেঞ্জেংগী তক্মান লৌরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা X কী পোস্ত অমদা হায়খিঃ
"সুন্দর সিংহ গুরজারনা #Paralympics2024 দা নুপাগী জেভলিন থ্রো এফ ৪৬ তা শেঞ্জেংগী তক্মান অমা লৌদুনা চাউনা মায় পাকপা পুরকখ্রে! মহাক্কী শান্নখোৎনবদা কত্থোকপগী মগুন অমসুং ইনোৎ অসি মশক থোক্না শীংথানিংঙাই ওই। অসিগুম্বা মায় পাকপা অসিদা হরাওবা ফোংদোকচরি!
#Cheer4Bharat”