Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi congratulates badminton player Manisha Ramadass on winning Bronze medal
02 SEP 2024 9:13PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated Manisha Ramadass on winning a Bronze medal in the Women's Badminton SU5 event at the ongoing Paris Paralympics.
The Prime Minister posted on X:
"An outstanding effort by Manisha Ramadass to win the Bronze Medal in the Women's Badminton SU5 event at the Paralympics! Her dedication and perseverance have led to this incredible achievement. Congrats to her.
#Cheer4Bharat"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ব্রোঞ্জ মেদল ফংলকপগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বেতমিন্তন শান্নরোয় মনিসা রমাদাস থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
02 SEP 2024 9:13PM by PIB Imphal
হৌজিক ফ্রান্সতা চৎথরিবা পেরিস পেরালেম্পিক্সতা নুপীগী বেতমিন্তন এস.য়ু-৫ ইভেন্তদা ব্রোঞ্জ মেদল অমা ফংলকপগীদমক ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মনিসা রমাদাস থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“পেরালেম্পিক্সতা মনিসা রমাদাসনা নুপীগী বেতমিন্তন এস.য়ু-৫ ইভেন্তদা ব্রোঞ্জ মেদল অমা ফংদুনা মশক থোকপা থবক অমা পাংথোকখ্রে। মহাক্কী কৎথোকপা অমসুং খাংবা কনবনা মসিগী মাইপাকপা অসি পুরকপা ঙমখিবনি। মহাক থাগৎপা ফোঙদোকচরি।
#Cheer4Bharat"