প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জন ধন য়োজনাগী মায় পাকপগী শক্তম লান্থোকখ্রে
28 AUG 2024 1:30PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা জন ধন য়োজনানা ফাইনান্সিএল ইনক্লুজন প্রোগ্রাম অমা ওইনা চহি ১০ মপুং ফারকপদা মসিগী মনীংদা লৈরিবা মশক থোকপা শক্তম ১০গী মতাংদা পোস্ত অমা লান্থোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা পোস্ত তৌখিঃ
"জন ধন য়োজনাগী মায় পাকপগী শক্তম অমা থ্রেদ অসিদা নীংথিজনা লান্থোক্লি। #10YearsOfJanDhan"

Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi shares glimpse of Jan Dhan Yojana's success
28 AUG 2024 1:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi shared a post on 10 astounding figures behind the Jan Dhan Yojana as the financial inclusion program completed 10 years today.
The Prime Minister posted on X:
"A glimpse of the success of Jan Dhan Yojana, presented creatively in this thread. #10YearsOfJanDhan"