Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi congratulates RBI Governor Shri Shaktikanta Das on being rated “A+” for the second time in a row in Global Finance Central Banker Report Cards 2024
21 AUG 2024 9:33AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today congratulated RBI Governor Shri Shaktikanta Das on being rated “A+”, for the second time in a row, in Global Finance Central Banker Report Cards 2024.
Responding to a post on X by Reserve Bank of India, Shri Modi wrote:
“Congratulations to RBI Governor Shri @DasShaktikanta for this feat, and that too for the second time. This is a recognition of his leadership at the RBI and his work towards ensuring economic growth and stability.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
গ্লোবেল ফাইনান্স সেন্ত্রেল বেঙ্কর রিপোর্ত কার্দস 2024দা থংন-থংননা অনিরকশুবা ওইনা “A+” রেতিং ফংলকপদা RBIগী গভর্নর শ্রী শক্তিকান্তা দাসতা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
21 AUG 2024 9:33AM by PIB Imphal
গ্লোবেল ফাইনান্স সেন্ত্রেল বেঙ্কর রিপোর্ত কার্দস 2024দা থংন-থংননা অনিরকশুবা ওইনা “A+” রেতিং ফংলকপদা RBIগী গভর্নর শ্রী শক্তিকান্তা দাসতা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
রিজর্ব বেঙ্ক ওফ ইন্দিয়াগী X পোস্ত অমদা পাউখুম পীরদুনা শ্রী মোদীনা ইখি:
“মায়পাকপা অসিগীদমক অমসুং থংন-থংননা অনিরকশুবা ওইনা ফংলকপা অসিদা RBIগী গভর্নর শ্রী @ DasShaktikantaদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। মসি RBIদা মহাক্কী লীদরশিপ অমসুং ইকনোমিক গ্রোথ অমসুং স্তেবিলিতী লৈহন্নবা মাইকৈদা মহাক্না তৌখিবা থবক অদুবু শকখঙবনি।”