য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
ভারত লৈঙাক্না ইন্দো-বঙ্গলাদেশ বোর্দর (আই.বি.বি.)দা হৌজিক ওইরিবা ফীভম য়েংশিন্নবা কম্মিতী অমা শেম্লে
কম্মিতী অসিনা ভারতকী মীওইশিং অমসুং বঙ্গলাদেশকী অপীকপা ফুরুপশিংগী মীওইশিং শাফনা থম্নবগীদমক বঙ্গলাদেশকী ওথোরিতীশিংগা ঈ-পাউ ফাওনবগী চেনেল অমা থমগনি
09 AUG 2024 3:06PM by PIB Imphal
ভারত লৈঙাক্না ইন্দো-বঙ্গলাদেশ বোর্দর (আই.বি.বি.)দা হৌজিক ওইরিবা ফীভম য়েংশিন্নবা কম্মিতী অমা শেম্লে‍। কম্মিতী অসিনা ভারতকী মীওইশিং অমসুং বঙ্গলাদেশকী অপীকপা ফুরুপশিংগী মীওইশিং শাফনা থম্নবগীদমক বঙ্গলাদেশকী ওথোরিতীশিংগা ঈ-পাউ ফাওনবগী চেনেল অমা থমগনি‍।
কম্মিতী অসি এ.দি.জি., বোর্দর সিক্যুরিতী ফোর্স (বি.এস.এফ.), ইস্তর্ন কম্মান্দনা লুচিংগনি অমদি আই.জি., বি.এস.এফ. ফ্রন্তিয়র ঐচ.ক্যু. সাউথ বেঙ্গল, আই.জি. বি.এস.এফ. ফ্রন্তিয়র ঐচ.ক্যু. ত্রিপুরা, মেম্বর (প্লান্নিং এন্দ দিভেলপমেন্ত), লেন্দ পোর্তস ওথোরিতী ওফ ইন্দিয়া (এল.পি.এ.আই.), অমসুং, সেক্রেতরী, এল.পি.এ.আই.না মেম্বর ওইরি‍।

Ministry of Home Affairs
Government of India constitutes a Committee to monitor the current situation on Indo-Bangladesh Border (IBB)
Committee will maintain communication channels with their counterpart authorities in Bangladesh to ensure safety of Indian citizens and people belonging to minority communities in Bangladesh
09 AUG 2024 3:06PM by PIB Delhi
The Government of India has constituted a Committee to monitor the current situation on Indo-Bangladesh Border (IBB). The committee will maintain communication channels with their counterpart authorities in Bangladesh to ensure safety of Indian citizens and people belonging to minority communities in Bangladesh.
The Committee will be headed by ADG, Border Security Force (BSF), Eastern Command and will have IG, BSF Frontier HQ South Bengal, IG, BSF Frontier HQ Tripura, Member (Planning & Development), Land Ports Authority of India (LPAI), and, Secretary, LPAI, as its members.