প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা প্রজাশিংদা সোসিএল মেদিয়াদা মচু অহুমগী ফিরাল য়াওবা প্রোফাইল পিকচর ওন্থোকপীনবা হায়খ্রে
অমসুং harghartiranga.comদা তিরঙ্গাগা লোয়ননা সেল্ফী শিয়র তৌনবসু হায়খ্রে
09 AUG 2024 9:01AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা প্রজাশিংদা সোসিএল মেদিয়া প্লেৎফোর্মশিংদা মচু অহুমগী ফিরাল য়াওবা মখোয়গী প্রোফাইল পিকচর থম্নবা হায়খ্রে। শ্রী মোদীনা নীংতম নুমিৎ পালন তৌনবা মহাক্কী প্রোফাইল পিকচর অদু মচু অহুমগী ফিরাল ওইনা থমখ্রে। মহাক্না মীপুম খুদিংমক্তা হর ঘর তিরঙ্গা ইহৌ অসিবু কাউঙমদ্রবা মীয়ামগী ইহৌ অমা অমুক হন্না ওইহন্নবা হায়খ্রে।
শ্রী মোদীনা মীপুম খুদিংমক্তা harghartiranga.comদা তিরঙ্গাগা লোয়ননা মখোয়গী সেল্ফী শিয়র তৌনবসু হায়খ্রে।
Xকী পোস্ত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়;
“চহি অসিগী নীংতম নুমিৎনা লাকপদা ঐখোয়না #HarGharTiranga অসিবু কাউঙমদ্রবা মীয়ামগী ইহৌ অমা অমুক হন্না ওইহল্লসি। ঐহাক্না ঐহাক্কী প্রোফাইল পিকচর ওন্থোক্লে অমসুং অসুম্না তৌদুনা মীয়াম্না ঐহাক্কা লোয়ননা মচু অহুমগী ফিরাপ অসি থৌগৎপদা য়াওবীয়ু। অমসুং harghartiranga.comদা অদোমগী সেল্ফী শিয়র তৌবীয়ু।”

Prime Minister's Office
Prime Minister urges citizens to change the profile picture having tricolour on social media
Also urges to share selfie with Tiranga on harghartiranga.com
09 AUG 2024 9:01AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has urged citizens to change their profile picture having tricolour on social media platforms. Shri Modi changed his profile picture to tricolour to celebrate Independence Day. He urged everyone to do same to make Har Ghar Tiranga Movement a memorable mass movement.
Shri Modi also urged everyone to share selfie with Tiranga on harghartiranga.com.
In a X post, the Prime Minister said;
“As this year’s Independence Day approaches, let’s again make #HarGharTiranga a memorable mass movement. I am changing my profile picture and I urge you all to join me in celebrating our Tricolour by doing the same. And yes, do share your selfies on harghartiranga.com