Prime Minister's Office
Prime Minister urges citizens to change the profile picture having tricolour on social media
Also urges to share selfie with Tiranga on harghartiranga.com
09 AUG 2024 9:01AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has urged citizens to change their profile picture having tricolour on social media platforms. Shri Modi changed his profile picture to tricolour to celebrate Independence Day. He urged everyone to do same to make Har Ghar Tiranga Movement a memorable mass movement.
Shri Modi also urged everyone to share selfie with Tiranga on harghartiranga.com.
In a X post, the Prime Minister said;
“As this year’s Independence Day approaches, let’s again make #HarGharTiranga a memorable mass movement. I am changing my profile picture and I urge you all to join me in celebrating our Tricolour by doing the same. And yes, do share your selfies on harghartiranga.com

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে নাগৰিকসকলক ছ’চিয়েল মিডিয়াত ত্ৰিৰংগা থকা প্ৰফাইল ছবি সলনি কৰিবলৈ আহ্বান জনায়
লগতে harghartiranga.comত ত্ৰিৰংগাৰ সৈতে ছেলফি শ্বেয়াৰ কৰিবলৈ আহ্বান জনাইছে
09 AUG 2024 9:01AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে নাগৰিকসকলক ছ'চিয়েল মিডিয়া প্লেটফৰ্মত ত্ৰিৰংগা থকা প্ৰ'ফাইল ছবি সলনি কৰিবলৈ আহ্বান জনাইছে। শ্ৰী মোদীয়ে স্বাধীনতা দিৱস উদযাপন কৰিবলৈ তেওঁৰ প্ৰ'ফাইল ছবিখন ত্ৰিৰংগালৈ সলনি কৰে। হৰ ঘৰ ত্ৰিৰংগা আন্দোলনক এক স্মৰণীয় গণ আন্দোলন হিচাপে গঢ়ি তুলিবলৈ তেওঁ সকলোকে তেনে কৰিবলৈ আহ্বান জনায়।
শ্ৰী মোদীয়ে লগতে সকলোকে harghartiranga.comত ত্ৰিৰংগাৰ সৈতে ছেলফি শ্বেয়াৰ কৰিবলৈ আহ্বান জনায়।
এক্সত এটা পোষ্টত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"এই বছৰৰ স্বাধীনতা দিৱস ওচৰ চাপি অহাৰ লগে লগে আহকচোন আমি পুনৰ #HarGharTirangaক এটা স্মৰণীয় গণ আন্দোলনত পৰিণত কৰোঁ। মই মোৰ প্ৰ'ফাইল ছবি সলনি কৰিছোঁ আৰু মই আপোনালোক সকলোকে অনুৰোধ জনাইছো যে একে কাম কৰি আমাৰ ত্ৰিৰংগা উদযাপনত মোৰ সৈতে অংশগ্ৰহণ কৰক। আৰু, harghartiranga.comত আপোনাৰ চেলফি ভাগ-বতৰা কৰক"