প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নোবেল লোরেত প্রোফেসর মুহাম্মদ য়ুনুসনা বঙ্গলাদেশকী অনৌবা থৌদাং পুরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
08 AUG 2024 9:50PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি নোবেল লোরেত প্রোফেসর মুহাম্মদ য়ুনুসনা বঙ্গলাদেশকী নৌনা শেম্লিবা মরক্কী লৈঙাক অসিগী চীফ এদভাইজর ওইনা থৌ পুরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
শ্রী মোদীনা য়ুম্লোন্নরিবা লৈবাক অসিদা লৈরিবা হিন্দু অমসুং মাইনোরিতীশিংবু তেক্ত-কাইদবা অমসুং মহৌশাগী পুন্সিদা হঞ্জিল্লকপা ওইরসনু হায়না য়াইফ পাউজেল পীখি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখিঃ
"প্রোফেসর মুহাম্মদ য়ুনুসনা বঙ্গলাদেশকী অনৌবা থৌদাং পুরকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। ঐখোয়না অথুবদা মহৌশাগী পুন্সিদা হঞ্জিল্লকপগা লোইননা হিন্দু অমসুং মাইনোরিতীশিংবু তেক্ত-কাইদবা অমসুং ঙাকপী শেনবীগনি হায়বগী থাজবা থমজরি। ভারতনা বঙ্গলাদেশকা লোইননা ঐখোয়গী মীয়ামগী শান্তি, ঙাকশেল অমসুং চাউখৎপগী মান্নবা অপাম্বা অসিবু ফংহন্নবা হোৎনখিগনি হায়না চেৎনা থাজবা থমজরি।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Nobel Laureate Prof Muhammad Yunus on assumption of new responsibilities in Bangladesh
08 AUG 2024 9:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today congratulated Nobel Laureate Professor Muhammad Yunus on the assumption of his responsibilities as the chief advisor to the newly-formed interim government of Bangladesh.
Shri Modi also wished a return to normalcy and safety of Hindus and other minority communities in the neighbouring country.
The Prime Minister posted on X:
"My best wishes to Professor Muhammad Yunus on the assumption of his new responsibilities. We hope for an early return to normalcy, ensuring the safety and protection of Hindus and all other minority communities. India remains committed to working with Bangladesh to fulfill the shared aspirations of both our peoples for peace, security and development."