প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ক্লাসিকেলগী শগোই শাবী য়ামিনি কৃষ্ণমুর্তীনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
04 AUG 2024 2:14PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ভারতকী ক্লাসিকেলগী শগোই শাবী দা. য়ামিনি কৃষ্ণমুর্তীনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
শ্রী মোদীনা হায় দা. কৃষ্ণমুর্তীনা ভারতকী হেরিতেজ চাউখৎহন্নবা চাউনা থবক তৌরমখি।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি:
"দা. য়ামিনি কৃষ্ণমুর্তীনা লৈখিদবদা অৱাবা পোকই। ভারতকী ক্লাসিকেলগী জগোইগী লমদা মহাক্কী হৈথোই-শীংথোইবা অমসুং কত্থোকখিবা অদুনা মীরোলশিংদা ইথিল পীখি অমসুং ঐখোয়গী কলচরেল লেন্দস্কেপতা মুৎনাইদ্রবা মমি অমা থমলমখি। মহাক্না ঐখোয়গী হেরিতেজ চাউখৎহনবা চাউনা থবক তৌরমখি। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমদি মহাকপু পামজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওম শান্তি।”

Prime Minister's Office
PM condoles demise of classical dancer Yamini Krishnamurthy
04 AUG 2024 2:14PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today condoled the demise of Indian classical dancer Dr Yamini Krishnamurthy.
Shri Modi said Dr Krishnamurthy worked greatly to enrich Indian heritage
The Prime Minister posted on X:
"Pained by the passing away of Dr. Yamini Krishnamurthy. Her excellence and dedication to Indian classical dance have inspired generations and left an indelible mark on our cultural landscape. She has worked greatly to enrich our heritage. Condolences to her family and admirers. Om Shanti."