প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না রাস্ত্রপতি ভাবনদা রাজ্যপালশিংগী মীফমদা শরুক য়াখ্রে
02 AUG 2024 2:06PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি রাস্ত্রপতি ভাবনদা ভারতকী রাস্ত্রপতি, শ্রীমতি দ্রৌপদি মুর্মুনা ময়াই তাংবল লৌবা রাজ্যপালশিংগী মীফমদা শরুক য়াখ্রে। মহাক্না হায় মদুদি মসি রাজ্যপালশিংনা করম্না খুন্নাইবু চাউখৎহনগনি অমসুং শেবা তৌগনি হায়বগী মতাংদা খন্ন-নৈন্নবা মরু ওইবা ফম্পাক অমনি।
Xতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি;
“ঙসি অয়ুক রাজ্যপালশিংগী মীফমদা শরুক য়াখি। মসি রাজ্যপালশিংনা করম্না খুন্নাইবু চাউখৎহনগনি অমসুং শেবা তৌগনি হায়বগী মতাংদা খন্ন-নৈন্নবা মরু ওইবা ফম্পাক অমনি।”

Prime Minister's Office
PM attends Conference of Governors at Rashtrapati Bhawan
02 AUG 2024 2:06PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi attended the Conference of Governors presided by the President of India, Smt Droupadi Murmu at Rashtrapati Bhawan today. He remarked that it is an important forum for discussions on how Governors can foster development and serve society.
The Prime Minister posted on X;
“Attended the Conference of Governors this morning. This is an important forum in which we discussed how Governors can foster development and serve society.”