প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ৰাষ্ট্ৰপতি ভৱনত ৰাজ্যপালসকলৰ সন্মিলনত অংশগ্ৰহণ কৰে
02 AUG 2024 2:06PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ৰাষ্ট্ৰপতি ভৱনত ভাৰতৰ ৰাষ্ট্ৰপতি শ্ৰীমতী দ্ৰৌপদী মুৰ্মূৰ সভাপতিত্বত অনুষ্ঠিত ৰাজ্যপালসকলৰ সন্মিলনত অংশগ্ৰহণ কৰে। সন্মিলনত অংশগ্ৰহণ কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ৰাজ্যপালসকলে কেনেদৰে উন্নয়ন আৰু সমাজৰ সেৱা আগবঢ়াব পাৰে সেই বিষয়ে আলোচনাৰ বাবে ই এক গুৰুত্বপূৰ্ণ মঞ্চ বুলি মন্তব্য কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰে;
"আজি পুৱা ৰাজ্যপালসকলৰ সন্মিলনত অংশগ্ৰহণ কৰো। এইখন এখন গুৰুত্বপূৰ্ণ মঞ্চ য'ত আমি ৰাজ্যপালসকলে কেনেদৰে উন্নয়ন আৰু সমাজৰ সেৱা আগবঢ়াব পাৰে সেই বিষয়ে আলোচনা কৰো।"

Prime Minister's Office
PM attends Conference of Governors at Rashtrapati Bhawan
02 AUG 2024 2:06PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi attended the Conference of Governors presided by the President of India, Smt Droupadi Murmu at Rashtrapati Bhawan today. He remarked that it is an important forum for discussions on how Governors can foster development and serve society.
The Prime Minister posted on X;
“Attended the Conference of Governors this morning. This is an important forum in which we discussed how Governors can foster development and serve society.”