প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
চিআৰপিএফৰ প্ৰতিষ্ঠা দিৱসত বাহিনীৰ সদস্যসকলক শুভেচ্ছা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
27 JUL 2024 10:07AM by PIB Guwahati
চিআৰপিএফৰ প্ৰতিষ্ঠা দিৱস উপলক্ষে বাহিনীৰ সদস্যসকলক শুভেচ্ছা জনাইছে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে। তেওঁ কয় যে তেওঁলোকৰ অটল নিষ্ঠা আৰু দেশৰ প্ৰতি নিৰন্তৰ সেৱাৰ মানসিকতা সঁচাকৈয়ে প্ৰশংসাৰ যোগ্য।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত এইদৰে পোষ্ট কৰিছেঃ
"প্ৰতিষ্ঠা দিৱস উপলক্ষে চিআৰপিএফ বাহিনীৰ সদস্যসকলক শুভেচ্ছা জনাইছোঁ। জাতিৰ প্ৰতি তেওঁলোকৰ অটল নিষ্ঠা আৰু নিৰন্তৰ দেশ সেৱাৰ মানসিকতা সঁচাকৈয়ে প্ৰশংসনীয়। শৌৰ্য আৰু অংগীকাৰৰ সৰ্বোচ্চ মানত তেওঁলোক প্ৰতিষ্ঠিত। আমাৰ দেশক সুৰক্ষিত কৰি ৰখাত তেওঁলোকৰ ভূমিকাও গুৰুত্বপূৰ্ণ।"

Prime Minister's Office
Prime Minister extends greetings to CRPF personnel on their Raising Day
27 JUL 2024 10:07AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended greetings to all CRPF personnel on their Raising Day and said that their unwavering dedication and relentless service to the nation are truly commendable.
The Prime Minister said in a X post;
“On the occasion of their Raising Day, my greetings to all @crpfindia personnel. Their unwavering dedication and relentless service to the nation are truly commendable. They have always stood for the highest standards of courage and commitment. Their role in keeping our nation safe is also paramount.”