প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা CRPF পর্সনেলদা মখোয়গী রাইজিং দেনা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
27 JUL 2024 10:07AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা CRPF পর্সনেল পুম্নমক্তা মখোয়গী রাইজিং দেনা লাকপদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে অমসুং হায়খি মদুদি মখোয়না লৈবাক্কীদমক হনবা লৈতনা কত্থোকপা অমসুং চোকথবা লৈতনা শেবা তৌবা অসি তশেংনা শীংথানীংঙাই ওই।
X পোস্ত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“মখোয়গী রাইজিং দেগী নুমিৎনা লাকপদা ঐহাক্না @crpfindia পর্সনেল পুম্নমক্তা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। মখোয়না লৈবাক্কীদমক হনবা লৈতনা কত্থোকপা অমসুং চোকথবা লৈতনা শেবা তৌবা অসি তশেংনা শীংথানীংঙাই ওই। মখোয়না থৌনা লৈবা অমসুং কম্মিৎমেন্তগী খ্বাইদগী অৱাংবা থাকশিংগীদমক মতম চুপ্পদা লেপ্পী। ঐখোয়গী লৈবাক অসি শাফনা থম্বদা মখোয়গী থৌদাংসু মরু ওই।”

Prime Minister's Office
Prime Minister extends greetings to CRPF personnel on their Raising Day
27 JUL 2024 10:07AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended greetings to all CRPF personnel on their Raising Day and said that their unwavering dedication and relentless service to the nation are truly commendable.
The Prime Minister said in a X post;
“On the occasion of their Raising Day, my greetings to all @crpfindia personnel. Their unwavering dedication and relentless service to the nation are truly commendable. They have always stood for the highest standards of courage and commitment. Their role in keeping our nation safe is also paramount.”