পার্লিয়ামেন্তরী এফিয়র্স মন্ত্রালয়
জুলাই ২১ দা সরকারনা দল খুদিংমক্কী মীফম কৌখ্রে
16 JUL 2024 3:53PM by PIB Imphal
সংসদকী বজেত মীফম মাংওইননা, পর্লিয়ামেন্তরি এফেয়ার্সকী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী কিরেন রিজিজুনা সংসদকী হাওস অনিমক্কী রাজনিতি দল খুদিংমক্কী লুচিংবশিংগী মীফম অমা পাংথোক্লগনি। দল খুদিংমক্কী মীফম অদু জুলাই২১গী অয়ুক পুং ১১ তাবদা নিউ দিল্লিগী পর্লিয়ামেন্ত এন্নেক্স, মেন কম্মিতি রুমদা পাংথোক্কনি।
সংসদকী বজেত মীফম জুলাই ২২, ২০২৪ দগী হৌরগনি অমসুং সরকারগী থবক-থৌরমশিংগী মতুংইন্না মীফম অসি ওগস্ত ১২, ২০২৪ দা লোইশিল্লবা য়ারি।

Ministry of Parliamentary Affairs
Government Convenes All-Party Meeting on 21st July
16 JUL 2024 3:53PM by PIB Delhi
Union Minister of Parliamentary Affairs Shri Kiren Rijiju will hold a meeting with the floor leaders of political parties in both the houses of the Parliament, ahead of the Budget Session of Parliament. The All-Party Meeting will be held at 11 A.M. on 21st July, 2024 at Main Committee Room, Parliament House Annexe, New Delhi.
The Budget Session of Parliament will commence on 22nd July, 2024 and subject to exigencies of Government Business, the session may conclude on 12th August, 2024.