প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা স্বামী বিবেকানন্দগী মফমদা মহাক্কী পুন্যা তিথিদা ইকাইখুম্নবা উৎখ্রে
04 JUL 2024 9:44AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা স্বামী বিবেকানন্দগী মফমদা মহাক্কী পুন্যা তিথিদা ইকাইখুম্নবা উৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎখিঃ
"ঐহাক্না স্বামী বিবেকানন্দগী মফমদা মহাক্কী পুন্যা তিথিদা ইকাইখুম্নবা উৎচরি। মহাক্না তাকপীরম্বশিংনা মীওই মিলিয়ন কয়াদা থৌনা পীরি। মহাক্কী ময়েক শেংলবা লৌশিং অমসুং হনবা লৈতনা লৌশিং তান্নবা হোৎনবনা ইনোৎ পীনিংঙাই ওইরি। মহাক্কী মঙজরম্বা নুংঙাই য়াইফবা অমসুং খুমাং চাউশিনবা খুন্নাই অমগী মঙলান অদু ঐখোয়না মঙফাওনহন্নবা ঐখোয়না হন্না ৱারেপ লৌরি।"

Prime Minister's Office
PM pays homage to Swami Vivekananda on his Punya Tithi
04 JUL 2024 9:44AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi paid homage to Swami Vivekananda on his Punya Tithi.
The Prime Minister posted on X:
“I pay homage to Swami Vivekananda on his Punya Tithi. His teachings give strength to millions. His profound wisdom and relentless pursuit of knowledge are also very motivating. We reiterate our commitment to fulfil his dream of a prosperous and progressive society.”