প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ইউৰোপিয়ান কাউন্সিলৰ অধ্যক্ষ হিচাপে নিৰ্বাচিত এণ্টনিঅ’ কষ্টাক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
28 JUN 2024 8:25PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ইউৰোপিয়ান কাউন্সিলৰ পৰৱৰ্তী অধ্যক্ষ হিচাপে নিৰ্বাচিত এণ্টনিঅ’ কষ্টাক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে৷
টুইটাৰৰ এক পোষ্টত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
“ইউৰোপিয়ান কাউন্সিলৰ পৰৱৰ্তী অধ্যক্ষ হিচাপে নিৰ্বাচিত হোৱাৰ বাবে মোৰ বন্ধু @antoniolscostaক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছোঁ৷ ভাৰত-ইউৰোপিয়ান কাউন্সিলৰ কৌশলগত সহযোগিতাক এক উচ্চ শিখৰলৈ আগুৱাই লৈ যোাৰ বাবে তেওঁৰ সৈতে মই ঘনিষ্ঠভাৱে কাম কৰিবলৈ আগ্ৰহী৷”

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates H.E António Costa on being elected as President of the European Council
28 JUN 2024 8:25PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated H.E António Costa on being elected as next President of the European Council.
In a X post, the Prime Minister said;
“Congratulations to my friend @antoniolscosta on being elected as the next President of the European Council. I look forward to working closely with you to advance the India-EU 🇮🇳🇪🇺Strategic Partnership to greater heights.”