প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এন্তোনিও কোস্তা য়ুরোপিয়ান কাউন্সিলগী প্রসিদেন্ত ওইনা খল্লকপদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
28 JUN 2024 8:25PM by PIB Imphal
এন্তোনিও কোস্তা য়ুরোপিয়ান কাউন্সিলগী প্রসিদেন্ত ওইনা খল্লকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“য়ুরোপিয়ান কাউন্সিলগী মথংগী প্রসিদেন্ত ওইনা খল্লকপদা ঐগী মরুপ @antoniolscosta থাগৎপা ফোঙদোকচরি। ইন্দিয়া-ই.য়ু স্ত্রাতেজিক পার্তনরশিপ হেন্না চাউখৎহন্নবা অদোমগা লোয়ননা নকশিন্ননা থবক তৌমিন্নগনি হায়না ঐনা থাজবা থম্লি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates H.E António Costa on being elected as President of the European Council
28 JUN 2024 8:25PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated H.E António Costa on being elected as next President of the European Council.
In a X post, the Prime Minister said;
“Congratulations to my friend @antoniolscosta on being elected as the next President of the European Council. I look forward to working closely with you to advance the India-EU 🇮🇳🇪🇺Strategic Partnership to greater heights.”