Prime Minister's Office
PM to release three books on the life and journey of former Vice President Shri M. Venkaiah Naidu on 30th June
29 JUN 2024 11:03AM by PIB Delhi
On the eve of 75th birthday of former Vice President of India, Shri M. Venkaiah Naidu, Prime Minister Shri Narendra Modi will release three books on his life and journey on 30th June at 12 noon via video conferencing. The event is scheduled to take place at Anvaya Convention Centre in Gachibowli, Hyderabad.
The books to be released by Prime Minister include :
(i) Biography of the former Vice President titled “Venkaiah Naidu – Life in Service” authored by Shri S Nagesh Kumar, former Resident Editor of The Hindu, Hyderabad edition
(ii) “Celebrating Bharat – The Mission and Message of Shri M Venkaiah Naidu as 13th Vice–President of India”, a Photo chronicle compiled by Dr. I.V. Subba Rao, Former Secretary to Vice-President of India
(iii) Pictorial biography in Telugu titled “Mahaneta – Life and Journey of Shri M. Venkaiah Naidu” authored by Shri Sanjay Kishore.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না হান্নগী উপ রাস্ত্রপতি ওইরম্বা শ্রী এম. ভেঙ্কয়া নাইদুগী পুন্সি অমসুং পুন্সি খোঙচৎকী মতাংদা ইবা লাইরিক অহুম জুন 30দা ফোঙগনি
29 JUN 2024 11:03AM by PIB Imphal
ভারতকী হান্নগী উপ রাস্ত্রপতি ওইরম্বা শ্রী এম. ভেঙ্কয়া নাইদুগী 75শুবা মপোক নুমিৎকা মাংওইননা, প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহাক্কী পুন্সি অমসুং পুন্সি খোঙচত্তা য়ুম্ফম ওইবা লাইরিক অহুম জুন 30গী নুমিৎয়ুংবা পুং 12 তাবা মতমদা ভিদিও কনফরেন্সিংগী খুত্থাংদা ফোঙগনি। থৌরম অসি হাইদ্রবাদকী গচিবৌলীদা লৈবা অনবয়া কনভেন্সন সেন্তরদা পাংথোক্কদবনি।
প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙগদৌরিবা লাইরিক অহুম অদুদিঃ
1. দি হিন্দুগী হাইদ্রবাদ ইদিসনগী হান্নগী রেসিদেন্ত ইদিতর ওইরম্বা শ্রী নাগেশ কুমারনা ইবা “ভেঙ্কয়া নাইদু – লাইফ ইন সর্ভিস” হায়না মিংথোনবা হান্নগী উপ রাস্ত্রপতিগী পুন্সি ৱারী।
2. উপ রাস্ত্রপতি অসিগী হান্নগী সেক্রেতরী ওইরম্বা দাঃ আই.ভি. সুব্বা রাওনা খোমজিনবা ফোতোগী ৱারী, “সেলেব্রেতিং ভারত – দি মিসন এন্ড মেসেজ ওফ শ্রী এম. ভেঙ্কয়া নাইদু এস 13 ভাইস প্রসিদেন্ত ওফ ইন্দিয়া”।
3. শ্রী সঞ্জয় কিশোরনা ইবা “মহানেতা – লাইফ এন্ড জর্নী ওফ শ্রী এম. ভেঙ্কয়া নাইদু” হায়না মিংথোন্দুনা তেলেগু লোলদা ইবা ফোতোগী ওইবা বাইওগ্রাফী।