ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପୂର୍ବତନ ଉପ-ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ଏମ୍‌. ଭେଙ୍କୟା ନାଇଡୁଙ୍କୁ ଭେଟିଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
25 JUN 2024 3:42PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ପୂର୍ବତନ ଉପ-ରାଷ୍ଟ୍ରପତି ଶ୍ରୀ ଏମ୍‌. ଭେଙ୍କୟା ନାଇଡୁଙ୍କୁ ଭେଟିଛନ୍ତି ।
ଏହି ଅବସରରେ ଶ୍ରୀ ନାଇଡୁଙ୍କର ଜ୍ଞାନ ଏବଂ ଦେଶର ପ୍ରଗତି ପାଇଁ ଆଗ୍ରହକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ପ୍ରଶଂସା କରିଥିଲେ ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି;
“ଶ୍ରୀ ଏମ୍‌. ଭେଙ୍କୟା ନାଇଡୁ ଗାରୁଙ୍କୁ ଭେଟିଥିଲି । ମୁଁ ତାଙ୍କ ସହ ଦଶନ୍ଧି ଧରି କାମ କରିବାର ସୁଯୋଗ ପାଇଛି ଏବଂ ତାଙ୍କର ଜ୍ଞାନ ଓ ଭାରତର ପ୍ରଗତି ପାଇଁ ଉତ୍ସାହକୁ ସବୁବେଳେ ପ୍ରଶଂସା କରିଆସିଛି ।
ଆମର ତୃତୀୟ କାର୍ଯ୍ୟକାଳ ପାଇଁ ଭେଙ୍କୟା ଗାରୁ ତାଙ୍କର ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି ।”

Prime Minister's Office
PM meets former Vice-President M Venkaiah Naidu
25 JUN 2024 3:42PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met former Vice-President Shri M Venkaiah Naidu today.
He praised Naidu for his wisdom and passion for the country's progress.
The Prime Minister posted on X:
"Met Shri M Venkaiah Naidu Garu. I have had the opportunity to work with him for decades and have always admired his wisdom and passion for India's progress.
Venkaiah Garu conveyed his best wishes for our third term."