প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হান্নগী উপ-রাস্ত্রপতি এম ভেঙ্কাইয়া নাইদু উনখ্রে
25 JUN 2024 3:42PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হান্নগী উপ-রাস্ত্রপতি এম ভেঙ্কাইয়া নাইদু উনখ্রে।
মহাক্কী লৌশিং অমসুং লৈবাক চাউখৎহনবা পামজবগীদমক মহাক্না নাইদু থাগৎপা ফোঙদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“শ্রী এম ভেঙ্কাইয়া নাইদু গারু উনখ্রে। মহাক্কা লোয়ননা চহি কয়া থবক তৌমিন্নবগী খুদোংচাবা ঐনা ফংখ্রে অমসুং মহাক্কী লৌশিং অমসুং লৈবাক চাউখৎহনবা পামজবা অদুগীদমক থাগৎচরি।
ভেঙ্কাইয়া গারুনা ঐখোয়গী অহুমশুবা তার্মগীদমক মহাক্কী য়াইফ-পাউজেল পীরকখি”।

Prime Minister's Office
PM meets former Vice-President M Venkaiah Naidu
25 JUN 2024 3:42PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi met former Vice-President Shri M Venkaiah Naidu today.
He praised Naidu for his wisdom and passion for the country's progress.
The Prime Minister posted on X:
"Met Shri M Venkaiah Naidu Garu. I have had the opportunity to work with him for decades and have always admired his wisdom and passion for India's progress.
Venkaiah Garu conveyed his best wishes for our third term."