প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা তারাসনগী ভিদিও মতেক অমা উৎখ্রে
13 JUN 2024 9:47AM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তারাসন নত্ত্রগা প্লাম পাম্বীগী ফিবমগী ভিদিও মতেক অমা উৎখ্রে।
লাক্লিবা জুন ২১ দা পাংথোক্কদৌরিবা ১০শুবা মালেমগী য়োগ নুমিৎ মাঙওইননা, আসন অসি পাংথোক্নবগী মথং-মনাওশিং অমসুং হকশেলগী কান্নবশিং ভিদিও মতেক অসিদা উৎলি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“তারাসন অসি হকচাংগীদমক য়াম্না কান্নৈ। মসিনা হেন্না পাঙ্গল কনখৎহনগনি অমসুং লেংবা-ওৎপা নুংঙাইগনি”।

Prime Minister's Office
PM shares video clip on Tadasana
13 JUN 2024 9:47AM by PIB Delhi
Prime Minister, Shri Narendra Modi, today posted a video clip on Tadasana or the palm tree posture.
Shared in the run-up to the 10th edition of the International Yoga Day on June 21, the clip described the health benefits and steps to perform the standing asana.
The Prime Minister posted on X:
"Tadasana is very good for the body. It will ensure more strength and better alignment."