প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে তাড়াসনৰ ভিডিঅ' ক্লিপ শ্বেয়াৰ কৰে
13 JUN 2024 9:47AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি তাড়াসন বা খেজুৰ গছৰ ভঙ্গী সন্দৰ্ভত এটা ভিডিঅ' ক্লিপ পোষ্ট কৰে।
২১ জুনত হবলগীয়া দশম আন্তৰ্জাতিক যোগ দিৱসৰ প্ৰাকমুহূৰ্তত শ্বেয়াৰ কৰা এই ক্লিপটোত স্বাস্থ্যৰ লাভালাভ তথা থিয় হৈ কেনেদৰে এই আসন কৰা হয় তাক বৰ্ণনা কৰা হৈছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এক্সত পোষ্ট কৰিছে:
"তাড়াসন শৰীৰৰ বাবে অতি উপকাৰী। ইয়াৰ জৰিয়তে শৰীৰ অধিক শক্তিশালী হৈ উঠাৰ লগতে শৰীৰৰ ভঙ্গীমা উন্নত হয়।"

Prime Minister's Office
PM shares video clip on Tadasana
13 JUN 2024 9:47AM by PIB Delhi
Prime Minister, Shri Narendra Modi, today posted a video clip on Tadasana or the palm tree posture.
Shared in the run-up to the 10th edition of the International Yoga Day on June 21, the clip described the health benefits and steps to perform the standing asana.
The Prime Minister posted on X:
"Tadasana is very good for the body. It will ensure more strength and better alignment."