ইলেক্সন কমিসন
সাধারন মীখল ২০২৪গী ই-পাউগীদমক পি.আই.বিনা মেদিয়া ফেসিলিতেসন পোর্তেল অমা হৌদোক্লে
27 MAR 2024 10:40AM by PIB Imphal
সাধারন মীখল ২০২৪গীদমক পাউমীশিংনা পাউ লৌনবগীদমক মফম অমদা খুদোংচাবা কয়া য়াওরবা মাইক্রোসাইত অমা(https://pib.gov.in/elect2024/index.aspx ) প্রেস ইনফোর্মেসন বিউরোনা হাংদোক্লে। পোর্তেল অসিদা মখাগী শক্তমশিং অসি য়াওরি :
1. দিজিতেল ফ্লিপ বুক অমা: মসি নুংঙাইরবা এনালাইতিক্সশিং অমসুং দেতা কয়া য়াওরি। মখোয়গী আর্তিকলসিং ইনবগীদমক পাউমীশিংনা মসিগী ই-পাউ অসি শীজিন্নবা য়াগনি।
1. পাউমীশিংনা ই.সি.আই ৱেবসাইতকী মরী লৈনবা শরুকশিং চঙনবা কান্নরবা লিঙ্কশিং পীরে।
1. রিফরেন্স অমা ওইনা অমসুং দেতা লাইনা লৌবা য়ানবা তোঙান-তোঙানবা গ্রাফিক্সশিং য়াওরে।
1. সাধারন মীখল ২০২৪গী তোঙান-তোঙানবা তাঙ্ককশিংগী সেদুলশিং য়াওরে।
1. ই.সি.আইগী নোতিসশিং খুদক-খুদক্কী ওইনা থাগৎলে।
1. য়াম্না লাইনা উনবা য়ানবা জাতি অমসুং রাজ্য থাক্কী ই.সি.আই ওফিসারশিংগী মরমদা ই-পাউশিং পীরে।
1. মেদিয়াগী চৎন-কাংলোন য়াওনা পাউতাকশিং য়াওবা ই.সি.আইগী কম্পেন্দিয়ম অমা য়াওরে।
1. খ্বাইদগী নৌবা থৌদোকশিং পাউমীশিংদা খঙহনগনি।

Election Commission
PIB Launches a Media Facilitation Portal for Information on General Election 2024
27 MAR 2024 10:40AM by PIB Delhi
Press Information Bureau has started a microsite https://pib.gov.in/elect2024/index.aspx having several features as one stop facilitation portal for mediapersons reporting for General Election 2024. The portal has following characteristics.
1. A Digital Flip Book: This encompasses various interesting analytics and data rich features. The media persons can utilize this information for writing their articles.
1. Useful links are provided through which the journalists can navigate to relevant parts of ECI website.
1. Various infographics are provided as a reference and easy to grasp data.
1. Schedules for different phases of GE 2024 are provided as ready reckoner.
1. Update about ECI notifications are uploaded on real time basis.
1. Information about the national and State level ECI officers including is given for easy approach.
1. An ECI compendium of instructions including media guide is made readily available.
1. The media persons will be kept apprised of latest happenings.