প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ইউটিউবাৰৰ দ্বাৰা নমো ভাৰত ৰে'লৰ ভিডিঅ' প্ৰস্তুতক প্ৰশংসা কৰে
12 MAR 2024 9:20PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ইষ্টাৰ্ণ পেৰিফেৰেল এক্সপ্ৰেছৱে পাৰ হৈ যোৱা নমো ভাৰত ৰে'লৰ ভিডিঅ'ক প্ৰশংসা কৰে। ভিডিঅ'টো ইউটিউবাৰ শ্ৰী মোহিত কুমাৰে দৃশ্যগ্ৰহণ কৰিছিল, যিয়ে আন্তঃগাঁথনি প্ৰকল্পসমূহ কভাৰ কৰিছে।
ইউটিউবাৰ শ্ৰী মোহিত কুমাৰৰ ভিডিঅ'ৰ প্ৰতি সঁহাৰি জনাই প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"সুন্দৰ ভিডিঅ'...
আপোনাৰ আকৰ্ষণীয় ভিডিঅ'ৰ বিষয়বস্তুৱে নতুন ভাৰতক প্ৰতিনিধিত্ব কৰিছে।"

Prime Minister's Office
Prime Minister applauds Namo Bharat Train’s video shoot by Youtuber
12 MAR 2024 9:20PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has applauded the video of Namo Bharat Train crossing Eastern Peripheral Expressway. The video was shoot by YouTuber, Shri Mohit Kumar who covers Infrastructure Projects.
Responding to the video of YouTuber, Shri Mohit Kumar, the Prime Minister said;
“Great video…
Your Timeline gives a good perspective of the new India we are building together.”