Prime Minister's Office
Prime Minister applauds Namo Bharat Train’s video shoot by Youtuber
12 MAR 2024 9:20PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has applauded the video of Namo Bharat Train crossing Eastern Peripheral Expressway. The video was shoot by YouTuber, Shri Mohit Kumar who covers Infrastructure Projects.
Responding to the video of YouTuber, Shri Mohit Kumar, the Prime Minister said;
“Great video…
Your Timeline gives a good perspective of the new India we are building together.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা য়ুতুবরনা নম্বা নমো ভারত ত্রেনগী ভিদিও সুত থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
12 MAR 2024 9:20PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নমো ভারত ত্রেন্না ইস্তর্ন পেফিফেরেল এক্সপ্রেসৱে লানখিবগী ভিদিও থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। ভিদিও অসি ইনফ্রাস্ত্রকচর প্রোজেকশিং কাপ্পা য়ুতুবর, শ্রী মোহিত কুমারনা নমখিবনি।
য়ুতুবর শ্রী মোহিত কুমারগী ভিদিওগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“নুংঙাইবা ভিদিওনি…
অদোমগী তাইমলাইন্না ঐখোয়না শেমগৎলিবা নৌবা ভারতকী অফবা শক্তম অমা উৎলে”।