প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
নমো ড্ৰোন দিদিসকল উদ্ভাৱন, উপযুক্ততা আৰু আত্মনিৰ্ভৰশীলতাৰ চেম্পিয়ন: প্ৰধানমন্ত্ৰী
08 MAR 2024 2:24PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি নমো ড্ৰোন দিদিসকলক তেওঁলোকৰ উদ্ভাৱন, উপযুক্ততা আৰু আত্মনিৰ্ভৰশীলতাৰ বাবে প্ৰশংসা কৰে। তেওঁ এই বিষয়ত এটা ভিডিঅ’ও শ্বেয়াৰ কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইটাৰৰ পোষ্টত কয়ঃ
"নমো ড্ৰোন দিদিসকল উদ্ভাৱন, উপযুক্ততা আৰু আত্মনিৰ্ভৰশীলতাৰ চেম্পিয়ন। আমাৰ চৰকাৰে ড্ৰোনৰ শক্তিৰ সহায় লৈ মহিলা সবলীকৰণত উদ্গনি যোগাইছে৷"

Prime Minister's Office
NaMo Drone Didis are champions of innovation, suitability and self-reliance: PM
08 MAR 2024 2:24PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today praised Namo Drone Didis for their innovation, suitability and self-reliance. He also shared a video on the subject.
The Prime Minister posted on X :
"NaMo Drone Didis are champions of innovation, suitability and self-reliance. Our Government is leveraging the power of drones to further women empowerment."