Prime Minister's Office
PM lauds Viksit Bharat Ambassador community for their determination and commitment towards nation building
08 MAR 2024 2:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today praised Viksit Bharat Ambassador community for their determination and commitment towards nation building.
Replying to a post by the Union Minister Smt Smriti J Irani, the Prime Minister posted on X :
"I laud the #ViksitBharatAmbassador community for their determination and commitment towards nation building. The active participation of our Nari Shakti will undeniably accelerate our journey towards achieving a developed and empowered India. "

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
লৈবাক শেমগৎনবগীদমক মখোয়গী অচেৎপা ফিরেপ অমসুং থবকশিংগীদমক বিকসিত ভারত এম্বেসেদরশিং প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
08 MAR 2024 2:16PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লৈবাক শেমগৎনবগীদমক মখোয়গী অচেৎপা ফিরেপ অমসুং থবকশিংগীদমক বিকসিত ভারত এম্বেসেদরশিং থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রীমতি স্মৃতি ইরানিগী পোস্ত অমগী পাউখুম পীরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“লৈবাক শেমগৎনবগীদমক মখোয়গী অচেৎপা ফিরেপ অমসুং থবকশিংগীদমক ঐনা #ViksitBharatAmbassador মীওইশিং থাগৎপা ফোঙদোকচরি। চাউখৎলবা অমসুং ঐখোয়গী নারী শক্তি থৱায় য়াওনা শরুক য়াবা অসিনা শক্তি লৈরবা ভারত অমা শেমগৎনবা পান্দম ফংনবা মাইকৈদা চৎলিবা ঐখোয়গী খোঙচৎ য়াংখৎহনগনি”।