প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদী অমসুং মাউরিসিয়সকী প্রধান মন্ত্রী প্রভিন্দ জুগনৌথনা পুন্না ফেব্রুৱারি ২৯দা মাউরিসিয়সকী অগালেগা ইথৎতা অনৌবা এয়রস্ত্রিপ অমসুং জেত্তি অমা শঙ্গাগনি
অগালেগা ইথৎতা মীয়ামগী চাউখৎ-থৌরাংগী প্রোজেক তরুক শঙ্গাগনি
প্রোজেকশিং অসিনা অগালেগা ইথৎ অমসুং মেনলেন্দ মাউরিসিয়কা চৎথোক-চৎশিন ফগৎহনগনি অমসুং মেরিতাইম সেকুরিতি মপাঙ্গল কনখৎহনগনি
27 FEB 2024 6:44PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদী অমসুং মাউরিসিয়সকী প্রধান মন্ত্রী প্রভিন্দ জুগনৌথনা পুন্না ফেব্রুৱারি ২৯,২০২৪গী নুংথিল পুং ১ তাবদা ভিদিও কনফরেন্সকী খুৎথাংদা মাউরিসিয়সকী অগালেগা ইথৎতা মীয়ামগী চাউখৎ-থৌরাংগী প্রোজেক তরুক্কা লোয়ননা অনৌবা এয়রস্ত্রিপ অমসুং সেন্ত জেমস জেত্তি শঙ্গাগনি।
হায়রিবা প্রোজেকশিং শঙ্গাবা অসি ভারত অমসুং মাউরিসিয়সকী মরক্তা লৈনবা চহি কয়া শুরবা চাউখৎ-থৌরাংগী মরীগী খুদম অমনি। প্রোজেকশিং অসিনা অগালেগা ইথৎ অমসুং মেনলেন্দ মাউরিসিয়কা চৎথোক-চৎশিন ফগৎহন্নবা তকশিন্দুনা লাকপা থবক ওইনা পাংথোক্লগনি, মেরিতাইম সেকুরিতি মপাঙ্গল কনখৎহনগনি অমসুং খুন্নাই অমসুং শেন-থুমগী ফিবম ফগৎহল্লগনি।
হায়রিবা প্রোজেকশিং শঙ্গাবা অসিনা হন্দক ফেব্রুৱারি ১২,২০২৪দা লুচিংবা অনিনা মাউরিসয়সতা য়ু.পি.আই অমসুং রুপে কার্দ সর্বিসশিং হৌদোকখিবা অদু হেন্না মরুওইহল্লে।

Prime Minister's Office
PM Narendra Modi and PM Pravind Jugnauth of Mauritius to jointly inaugurate new Airstrip and a Jetty at the Agalega Island in Mauritius on 29th February
Six community development projects at Agalega Island to also get inaugurated
Projects will strengthen connectivity of Agalega with mainland Mauritius and strengthen maritime security
27 FEB 2024 6:44PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi and Prime Minister of Mauritius, H.E. Mr. Pravind Jugnauth, will jointly inaugurate the new Airstrip and St. James Jetty along with six community development projects at the Agalega Island in Mauritius on 29 February 2024 at 1 PM via video conferencing.
The inauguration of these projects is a testimony to the robust and decades-old development partnership between India and Mauritius. The projects will fulfil the demand for better connectivity between mainland Mauritius and Agalega, strengthen maritime security and foster socio-economic development.
The inauguration of these projects is significant as it follows the recent launch of UPI and RuPay Card services in Mauritius by the two leaders on 12 February 2024.