প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শক্নাইরবা শৈশকপা পঙ্কজ উধাস লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
26 FEB 2024 7:08PM by PIB Imphal
শক্নাইরবা শৈশকপা পঙ্কজ উধাস লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। মহাক্কা পঙ্কজ উধাসকা কয়ারক উনখিবা অদু নিংশিংলদুনা, শ্রী মোদীনা হায়খি পঙ্কজ উধাস জি মহাক্কী ঈশৈশিংনা মীরোল কয়া শুমহৎখিবা ভারতকী ঈশৈগী মৈরা অমনি। মহাক লৈখিদবা অসিনা ঈশৈগী তাইবংদা পুন্সিদা মেনখৎপা ঙম্লরোইদবা অহোবা অমা লৈহৌরগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“মহাক্কী ঈশৈনা থম্মোয় ইথক হৌহনখিবা অমসুং মহাক্কী গজলশিংনা থম্মোয়গা হকথেংননা ৱারি শানখিবা, পঙ্কজ উধাস জি লৈখিদবা ঐখোয় থম্মোয় কাইহল্লে। পঙ্কজ উধাস জি মহাক্কী ঈশৈশিংনা মীরোল কয়া শুমহৎখিবা ভারতকী ঈশৈগী মৈরা অমনি। চহি কয়া ঐনা মহাক্কা উনখিবা অদু ঐ নিংশিংলি।
মহাক লৈখিদবা অসিনা ঈশৈগী তাইবংদা পুন্সিদা মেনখৎপা ঙম্লরোইদবা অহোবা অমা লৈহৌরগনি। মহাক্কী ইমুং-মনুংগী মীওইশিং অমসুং মহাক নুংশিজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ঔম শান্তি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister expresses grief over the demise of legendary singer, Pankaj Udhas
26 FEB 2024 7:08PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of legendary singer, Pankaj Udhas. Recalling his various interactions with Pankaj Udhas, Shri Modi said that Pankaj Udhas Ji was a beacon of Indian music, whose melodies transcended generations. His departure leaves a void in the music world that can never be filled, Shri Modi further added.
The Prime Minister posted on X;
“We mourn the loss of Pankaj Udhas Ji, whose singing conveyed a range of emotions and whose Ghazals spoke directly to the soul. He was a beacon of Indian music, whose melodies transcended generations. I recall my various interactions with him over the years.
His departure leaves a void in the music world that can never be filled. Condolences to his family and admirers. Om Shanti.”