প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পুন্য তিথিত বীৰ ছাভাৰকাৰলৈ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
26 FEB 2024 9:07AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে পূন্য তিথি উপলক্ষে বীৰ ছাভাৰকাৰলৈ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰিছে৷
টুইটাৰৰ এক পোষ্টত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
“পূন্য তিথিত বীৰ ছাভাৰকাৰলৈ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জনাইছো৷ আমাৰ দেশৰ স্বাধীনতা আৰু অখণ্ডতাৰ প্ৰতি তেওঁৰ সাহসী মনোভাৱ আৰু অদম্য সমৰ্পনক ভাৰতে চিৰদিন মনত ৰাখিব। তেওঁৰ অৱদানসমূহে আমাক আমাৰ দেশৰ উন্নয়ন আৰু সমৃদ্ধিৰ বাবে চেষ্টা কৰিবলৈ অনুপ্ৰাণিত কৰে৷”

Prime Minister's Office
Prime Minister pays tributes to Veer Savarkar on his Punya Tithi
26 FEB 2024 9:07AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Veer Savarkar on his Punya Tithi.
The Prime Minister posted on X;
“Tributes to Veer Savarkar on his Punya Tithi. India will forever remember his valiant spirit and unwavering dedication to our nation's freedom and integrity. His contributions inspire us to strive for the development and prosperity of our country.”