Prime Minister's Office
Prime Minister pays tributes to Veer Savarkar on his Punya Tithi
26 FEB 2024 9:07AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Veer Savarkar on his Punya Tithi.
The Prime Minister posted on X;
“Tributes to Veer Savarkar on his Punya Tithi. India will forever remember his valiant spirit and unwavering dedication to our nation's freedom and integrity. His contributions inspire us to strive for the development and prosperity of our country.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
বীর সাভারকরগী পুন্যা তিথিদা প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
26 FEB 2024 9:07AM by PIB Imphal
বীর সাভারকরগী পুন্যা তিথিদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহাক্কী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“মহাক্কী পুন্যা তিথিদা বীর সাভারকরগী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎচরি। মহাক্কী থৌনা অমসুং ঐখোয়গী লৈবাক্কী নিংতম্বা অমসুং অপুনবগী শক্তমগীদমক হোংবা লৈত্রবা কৎথোকপা ভারতনা মতম চুপ্পা নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি। মহাক্না পাংথোক্লম্বা থবকশিংনা ঐখোয়গী লৈবাক চাউখৎনবা অমসুং নুংঙাই-য়াইফনবা থবক তৌনবা ঐখোয়দা ইথিল পীরি”।