প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
৫০০ টেষ্ট উইকেট দখলৰ বাবে ৰবিচন্দ্ৰন অশ্বিনক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
16 FEB 2024 8:37PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ৫০০ টেষ্ট উইকেট দখলৰ বাবে ৰবিচন্দ্ৰন অশ্বিনক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰিছে৷
তেওঁ কয় যে অশ্বিনৰ যাত্ৰা আৰু সাফল্য তেওঁৰ দক্ষতা আৰু অধ্যৱসায়ৰ প্ৰমাণ।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে টুইটাৰৰ পোষ্টত কয়;
"৫০০ টেষ্ট উইকেট দখল কৰাৰ অসাধাৰণ মাইলৰ খুঁটিত উপনীত হোৱাৰ বাবে ৰবিচন্দ্ৰন অশ্বিনক অভিনন্দন জনাইছো! তেওঁৰ যাত্ৰা আৰু সাফল্য তেওঁৰ দক্ষতা আৰু অধ্যৱসায়ৰ প্ৰমাণ। তেওঁ আৰু অধিক শিখৰত উপনীত হওক, এয়াই তেওঁৰ প্ৰতি মোৰ শুভেচ্ছা।"

Prime Minister's Office
PM congratulates cricketer Ravichandran Ashwin for taking 500 Test wickets
16 FEB 2024 8:37PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated Indian cricketer Ravichandran Ashwin for taking 500 Test wickets.
He said Ashwin's journey and accomplishments are testament to his skill and perseverance.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to Ravichandran Ashwin on the extraordinary milestone of taking 500 Test wickets! His journey and accomplishments are testament to his skill and perseverance. My best wishes to him as he scales further peaks."