প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ক্রিকেত শান্নরোই রবিচন্দ্রন অশ্বিনবু তেস্ত ৱিক্কেত 500 লৌবগীদমক্তা থাগৎখ্রে
16 FEB 2024 8:37PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী ক্রিকেত শান্নরোই রবিচন্দ্রন অশ্বিনবু তেস্ত ৱিক্কেত 500 লৌবগীদমক্তা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
আশ্বিনগী খোঙচৎ অমসুং মায় পাকপশিং অসিদি মহাক্কী স্কিল অমসুং খাঙবা কনবগী খুদম্নি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা মখা তাখি।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা অসুম্না থাগৎখিঃ
“তেস্ত ৱিক্কেত 500 লৌবগী থোইদোক হেন্দোকপা মায় পাকপা অসিগীদমক্তা রবিচন্দ্রন অশ্বিনবু থাগৎচরি! মহাক্কী খোঙচৎ অমসুং মায় পাকপশিং অসিদি মহাক্কী স্কিল অমসুং খাঙবা কনবগী খুদম্নি। মহাক্না মখা তানা মায় পাকপা কয়া ফংবা ওইসনু হায়না ঐহাক্না য়াইফ পাউজেল পীজরি”।

Prime Minister's Office
PM congratulates cricketer Ravichandran Ashwin for taking 500 Test wickets
16 FEB 2024 8:37PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today congratulated Indian cricketer Ravichandran Ashwin for taking 500 Test wickets.
He said Ashwin's journey and accomplishments are testament to his skill and perseverance.
The Prime Minister posted on X:
"Congratulations to Ravichandran Ashwin on the extraordinary milestone of taking 500 Test wickets! His journey and accomplishments are testament to his skill and perseverance. My best wishes to him as he scales further peaks."