প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
শক্তি খণ্ডৰ শীৰ্ষ মুখ্য কাৰ্যবাহী বিষয়াসকলৰ সৈতে বাৰ্তালাপত মিলিত হয় প্ৰধানমন্ত্ৰী
06 FEB 2024 9:30PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি গোৱাত ‘ভাৰত শক্তি সপ্তাহ’ত শক্তি খণ্ডৰ শীৰ্ষ মুখ্য কাৰ্যবাহী বিষয়াসকলৰ সৈতে বাৰ্তালাপ কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘এক্স’ত ‘পোষ্ট’ কৰিছিল;
"@IndiaEnergyWeek শক্তি খণ্ডৰ শীৰ্ষ মুখ্য কাৰ্যবাহী বিষয়াসকলৰ সৈতে বাৰ্তালাপ কৰিলো। ভাৰতে এই ক্ষেত্ৰত আগবঢ়োৱা বিভিন্ন সুযোগ সন্দৰ্ভত আলোকপাত কৰাৰ লগতে অধিক সংস্কাৰৰ ক্ষেত্ৰত আমাৰ প্ৰতিশ্ৰুতিৰ কথা দোহাৰো যিয়ে বিকাশৰ গতি ত্বৰান্বিত কৰিব।"

Prime Minister's Office
Prime Minister interacts with top energy sector CEOs
06 FEB 2024 9:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi interacted with top energy sector CEOs at India Energy week in Goa today.
The Prime Minister posted on X;
“At the @IndiaEnergyWeek, interacted with top energy sector CEOs. Highlighted the wide range of opportunities India offers in the sector and reiterated our commitment to boosting reforms which will further growth.”