ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଏନର୍ଜୀ ସେକ୍ଟରର ପ୍ରମୁଖ ସିଇଓମାନଙ୍କ ସହ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଆଲୋଚନା
06 FEB 2024 9:30PM by PIB Bhubaneswar
ଗୋଆରେ ଇଣ୍ଡିଆ ଏନର୍ଜୀ ସପ୍ତାହରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଶକ୍ତି କ୍ଷେତ୍ରର ପ୍ରମୁଖ ସିଇଓମାନଙ୍କ ସହ ଆଜି ଆଲୋଚନା କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ୍ସରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି:
‘ଇଣ୍ଡିଆ ଏନର୍ଜୀ ସପ୍ତାହରେ ଶକ୍ତି କ୍ଷେତ୍ରର ଶୀର୍ଷ ସିଇଓମାନଙ୍କ ସହ କଥାବାର୍ତ୍ତା ହୋଇଛି । ଏହି କ୍ଷେତ୍ରରେ ଭାରତ ପ୍ରଦାନ କରୁଥିବା ବ୍ୟାପକ ସୁଯୋଗ ଉପରେ ଆଲୋକପାତ କରାଯିବା ସହ ସୁଧାରକୁ ପ୍ରୋତ୍ସାହିତ କରିବା ଲାଗି ଆମର ପ୍ରତିବଦ୍ଧତାକୁ ଦୋହରାଯାଇଛି, ଯାହାଦ୍ୱାରା ବିକାଶକୁ ଆହୁରି ବଳ ମିଳିପାରିବ ।’

Prime Minister's Office
Prime Minister interacts with top energy sector CEOs
06 FEB 2024 9:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi interacted with top energy sector CEOs at India Energy week in Goa today.
The Prime Minister posted on X;
“At the @IndiaEnergyWeek, interacted with top energy sector CEOs. Highlighted the wide range of opportunities India offers in the sector and reiterated our commitment to boosting reforms which will further growth.”