প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ইনর্জী সেক্তরগী মকোক থোংবা CEOশিংগা ৱারী শাখ্রে
06 FEB 2024 9:30PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি গোৱাদা পাংথোকপা ইন্দিয়া ইনর্জী ৱিক্তা ইনর্জী সেক্তরগী মকোক থোংবা CEOশিংগা উন্নদুনা ৱারী ৱাতাই শাখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা অসুম্না থাগৎখিঃ
“@IndiaEnergyWeek অসিদা ইনর্জী সেক্তরগী মকোক থোংবা CEOশিংগা ৱারী শাখি। সেক্তর অসিদা ভারতনা পীরিবা মখল কয়াগী খুদোংচাবা তাকখি অমসুং শাহৌ হেন্না লৈহনগদবা রিফোর্ম পাংথোক্নবা ঐখোয়না খোঙফম চেৎলিবা অসি অমুক্কা হন্না ফোংদোকখি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister interacts with top energy sector CEOs
06 FEB 2024 9:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi interacted with top energy sector CEOs at India Energy week in Goa today.
The Prime Minister posted on X;
“At the @IndiaEnergyWeek, interacted with top energy sector CEOs. Highlighted the wide range of opportunities India offers in the sector and reiterated our commitment to boosting reforms which will further growth.”