Prime Minister's Office
PM wishes speedy recovery to HM King Charles III
06 FEB 2024 11:14AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi today conveyed his and people of India's wishes for the speedy recovery and good health to His Majesty King Charles III.
In reply to a post by the Royal Family communicating the news of the King suffering a form of cancer, the Prime Minister posted on X :
"I join the people of India in wishing speedy recovery and good health to His Majesty King Charles III."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না হিস মেজেস্তী কিং চার্ল্স IIIগী মফমদা অথুবা মতমদা নাবা ফনবা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
06 FEB 2024 11:14AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহাক মশা অমসুং ভারত মীয়ামগী মায়কৈদগী হিস মেজেস্তী কিং চার্ল্স IIIগী মফমদা অথুবা মতমদা নাবা ফনবা অমসুং হকশেল ফনা লৈনবা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
নিংথৌনা কেন্সরগী লাইওং মখল অমা নাবগী মতাংদা রোয়াল ফেমিলীনা থাদোক্লকপা পাউদম অমগী পাউখুম ওইনা প্রধান মন্ত্রীনা Xতা অসুম্না পোস্ত তৌখিঃ
“ভারত মীয়াম্না হিস মেজেস্তী কিং চার্ল্স IIIগী মফমদা অথুবা মতমদা নাবা ফনবা অমসুং হকশেল ফনা লৈনবা পাউজেল পীরিবা অসিদা ঐহাকসু শরুক য়াজরি”।