প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মখোয়গী রাইজিং দে লাকপদা কোস্ত কার্দ পর্সোনেলশিংদা প্রধান মন্ত্রীনা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
01 FEB 2024 9:43AM by PIB Imphal
মখোয়গী রাইজিং দে লাকপদা কোস্ত কার্দ পর্সোনেলশিংদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“@indiacoastguard গী ৪৮শুবা রাইজিং দে লাকপদা, মখোয়গী স্তাফশিং অমসুং পর্সোনেলশিংদা ঐগী য়াইফ-পাউজেল পীজরি। সমুদ্র ঙাক-শেন্নবা, লৈবাক ঙাক-শেন্নবা অমসুং মহৌশাগী অকোয়বা য়েংশিন্নবা মখোয়গী কৎথোকপা লাম্বা লৈতে। মখোয়গী হনবা লৈত্রবা মিকুপ-নাহুম শিংবা অমসুং থবক্কীদমক ভারতনা মখোয় ইকায়খুম্নবা উৎচরি”।

Prime Minister's Office
Prime Minister extends best wishes to all Coast Guard personnel on their Raising Day
01 FEB 2024 9:43AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended his best wishes to all Coast Guard personnel on their Raising Day.
In a X post, the Prime Minister said;
“On the 48th raising day of @indiacoastguard, I convey my best wishes and greetings to all their personnel and staff. Their dedication to maritime safety, national security and care for the environment is unparalleled. India salutes them for their unwavering vigilance and service.”