প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
উপকূলৰক্ষী বাহিনীৰ ‘প্ৰতিষ্ঠা দিৱস’ উপলক্ষে বাহিনীটোৰ সকলো কৰ্মীলৈ শুভকামনা জনাইছে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
01 FEB 2024 9:43AM by PIB Guwahati
‘উপকূলৰক্ষী বাহিনী’ৰ ‘প্ৰতিষ্ঠা দিৱস’ উপলক্ষে বাহিনীটোৰ সকলো কৰ্মীলৈ শুভকামনা জনাইছে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে।
‘এক্স’-ত কৰা ‘পোষ্ট’-ত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়,
‘ভাৰতীয় উপকূলৰক্ষী বাহিনী’ৰ ৪৮ সংখ্যক ‘প্ৰতিষ্ঠা দিৱস’ত মই বাহিনীটোৰ সকলো জোৱান আৰু কৰ্মচাৰীবৃন্দলৈ মোৰ শুভকামনা জ্ঞাপন কৰিছো। সামুদ্ৰিক সুৰক্ষা, ৰাষ্ট্ৰৰ নিৰাপত্তা আৰু পৰিৱেশৰ প্ৰতিপালনৰ ক্ষেত্ৰত তেওঁলোকৰ উত্সৰ্গিত সেৱা নিতান্তই অতুলনীয়। ভাৰতে তেওঁলোকৰ অটল সতৰ্কতা আৰু সেৱাৰ বাবে সকলোকে অভিবাদন জনাইছে।

Prime Minister's Office
Prime Minister extends best wishes to all Coast Guard personnel on their Raising Day
01 FEB 2024 9:43AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended his best wishes to all Coast Guard personnel on their Raising Day.
In a X post, the Prime Minister said;
“On the 48th raising day of @indiacoastguard, I convey my best wishes and greetings to all their personnel and staff. Their dedication to maritime safety, national security and care for the environment is unparalleled. India salutes them for their unwavering vigilance and service.”