প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
রাস্ত্রপতিগী ৱারোলদা লাক্লিবা চহিশিংদা মখা তানা ভারত চাউখৎনবা পান্দমশিং ফোঙদোক্লি: প্রধান মন্ত্রী
31 JAN 2024 5:15PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি মদুদি রাস্ত্রপতি শ্রীমতি দ্রৌপতি মুর্মুগী ৱারোলদা ভারতমচা করোর ১৪০গী অপুনবা থৌনা ফোঙদোক্লে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“রাস্ত্রপতি জিনা মপুংফাবা ৱারোল পীদুনা হৌখিবা বজেস মীফম অসিদা, ঐখোয়গী লৈবাক্না মথং মথং উখিবা মাইপাকপশিং অদুগা লোয়ননা ভারতমচা করোর ১৪০গী অপুনবা থৌনা ফোঙদোক্লে। ৱারোল অসিদা লাক্লিবা চহিশিংদা মখা তানা ভারত চাউখৎনবা পান্দমশিং ফোঙদোক্লি”।

Prime Minister's Office
President's address highlights the vision of further developing India in the coming years: PM
31 JAN 2024 5:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, said that today’s address by Rashtrapati Smt Draupadi Murmu has highlighted the collective strength of 140 crore Indians
The Prime Minister posted on X:
"The Budget Session began with Rashtrapati Ji's extensive and insightful address highlighting the collective strength of 140 crore Indians, seen in a series of feats our nation has achieved. The Address also highlighted the vision of further developing India in the coming years."