প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ভাৰতৰ ৰাষ্ট্ৰপতিয়ে চণ্ডীগড় বিশ্ববিদ্যালয়ৰ উপাচাৰ্য শ্ৰীসতনাম সিং সান্ধুক ৰাজ্যসভালৈ মনোনীত কৰাৰ বাবে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে আনন্দ প্ৰকাশ কৰে
30 JAN 2024 1:20PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ভাৰতৰ ৰাষ্ট্ৰপতিয়ে চণ্ডীগড় বিশ্ববিদ্যালয়ৰ উপাচাৰ্য শ্ৰীসতনাম সিং সান্ধুক ৰাজ্যসভালৈ মনোনীত কৰাৰ বাবে আনন্দ প্ৰকাশ কৰিছে।
এক্স পোষ্টত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"মই আনন্দিত যে মাননীয় ৰাষ্ট্ৰপতিয়ে শ্ৰীসতনাম সিং সান্ধুজীক ৰাজ্যসভালৈ মনোনীত কৰিছে। সতনামজীয়ে নিজকে এজন বিশিষ্ট শিক্ষাবিদ আৰু সমাজকৰ্মী হিচাপে প্ৰতিষ্ঠা কৰিছে। তেওঁ বিভিন্নধৰণে তৃণমূল পৰ্যায়ৰ লোকসকলক সেৱা আগবঢ়াই আহিছে। তেওঁ সদায় ৰাষ্ট্ৰীয় সংহতিৰ হকে ব্যাপকভাৱে কাম কৰি অহাৰ লগতে প্ৰবাসী ভাৰতীয়সকলৰ সৈতেও কাম কৰিছে। মই তেওঁক সংসদীয় যাত্ৰাৰ বাবে শুভকামনা জনাইছো। মই নিশ্চিত যে তেওঁৰ মতামতে ৰাজ্যসভাৰ কাৰ্যসূচী সমৃদ্ধ কৰিব।
@satnamsandhuchd”

Prime Minister's Office
PM expresses happiness as President of India nominates Chandigarh University Chancellor, Shri Satnam Singh Sandhu to Rajya Sabha
30 JAN 2024 1:20PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness as President of India nominated Chandigarh University Chancellor, Shri Satnam Singh Sandhu to Rajya Sabha.
In a X post, the Prime Minister said;
“I am delighted that Rashtrapati Ji has nominated Shri Satnam Singh Sandhu Ji to the Rajya Sabha. Satnam Ji has distinguished himself as a noted educationist and social worker, who has been serving people at the grassroots in different ways. He has always worked extensively to further national integration and has also worked with the Indian diaspora. I wish him the very best for his Parliamentary journey and am confident the Rajya Sabha proceedings will be enriched by his views.
@satnamsandhuchd”