Prime Minister's Office
PM expresses happiness as President of India nominates Chandigarh University Chancellor, Shri Satnam Singh Sandhu to Rajya Sabha
30 JAN 2024 1:20PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness as President of India nominated Chandigarh University Chancellor, Shri Satnam Singh Sandhu to Rajya Sabha.
In a X post, the Prime Minister said;
“I am delighted that Rashtrapati Ji has nominated Shri Satnam Singh Sandhu Ji to the Rajya Sabha. Satnam Ji has distinguished himself as a noted educationist and social worker, who has been serving people at the grassroots in different ways. He has always worked extensively to further national integration and has also worked with the Indian diaspora. I wish him the very best for his Parliamentary journey and am confident the Rajya Sabha proceedings will be enriched by his views.
@satnamsandhuchd”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
চান্দিগর য়ুনিভর্সিতিগী চান্সেল্লর শ্রী সাত্নম সিংথ সন্ধু ভারতকী রাস্ত্রপতিনা রাজ্য সভাদা নোমিনেত তৌবদা প্রধান মন্ত্রীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে
30 JAN 2024 1:20PM by PIB Imphal
চান্দিগর য়ুনিভর্সিতিগী চান্সেল্লর শ্রী সাত্নম সিংথ সন্ধু ভারতকী রাস্ত্রপতিনা রাজ্য সভাদা নোমিনেত তৌবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হরাওবা ফোঙদোকখ্রে।
এক্স পোস্ত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ রাস্ত্রপতি জিনা শ্রী সাত্নম সিংথ সন্ধু রাজ্য সভাদা নোমিনেত তৌবদা ঐ অপেনবা ফাওই। সাত্নম জি মশাকমক শক্নাইরবা ইজুকেসনিস্ত অমনি অমসুং তোঙান-তোঙানবা মওংশিংদা মীয়ামগী সেবা তৌখিবা সোসিএল ৱার্কর অমনি। মহাক্না মতম পুম্নমক্তা লৈবাক্কী অপুনবগী শক্তম পুরক্নবা কন্না হোৎনখি অমসুং মহাক্না মপান লৈবাকশিংদা লৈরিবা ভারতমচাশিংগীদমক্তশু থবক তৌখি। মহাক্কী সংসদকী খোঙচৎ অফবা ওইনবা ঐনা মহাক্কী মফমদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি অমসুং মহাক্কী ৱাখল্লোনশিংনা রাজ্য সভাগী মীফমশিং হেন্না ফগৎহনগনি হায়না থাজবা অমা থম্লি।
@satnamsandhuchd”