প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
গনতন্ত্র দিবসকী থৌরমশিং শরুক য়াবগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা ফ্রান্সকী রাস্ত্রপতি থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
26 JAN 2024 9:29PM by PIB Imphal
ঙসি ভারতকী গনতন্ত্র দিবসকী থৌরমশিং শরুক য়াবগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ফ্রান্সকী রাস্ত্রপতি ইম্মানুয়েল মেক্রোন থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
মেক্রোনগী পোস্ত অমা মহাক্না পাউখুম পীখি।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ঐখোয়গী গনতন্ত্র দিবসকী থৌরমশিং শরুক অমা ওইখিবগীদমক রাস্ত্রপতি ইম্মানুয়েল মেক্রোন থাগৎপা ফোঙদোকচরি। অদোম শরুক য়াবা অসিনা ভারত-ফ্রান্সকী মরীশিং হেন্না ফগৎহনগনি”।

Prime Minister's Office
PM thanks France Prez for attending Republic Day celebrations
26 JAN 2024 9:29PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, thanked President of France Emmanuel Macron for being a part of India's Republic Day celebrations today.
He was replying to a post by Macron.
The Prime Minister posted on X:
"Thank you President Emmanuel Macron for being a part of our Republic Day celebrations. Your presence will add great momentum to India-France ties."