Prime Minister's Office
PM thanks France Prez for attending Republic Day celebrations
26 JAN 2024 9:29PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, thanked President of France Emmanuel Macron for being a part of India's Republic Day celebrations today.
He was replying to a post by Macron.
The Prime Minister posted on X:
"Thank you President Emmanuel Macron for being a part of our Republic Day celebrations. Your presence will add great momentum to India-France ties."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
গণৰাজ্য দিৱস উদযাপনত অংশগ্ৰহণৰ বাবে ফ্ৰান্সৰ ৰাষ্ট্ৰপতিক ধন্যবাদ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
26 JAN 2024 9:29PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ফ্ৰান্সৰ ৰাষ্ট্ৰপতি ইমানুৱেল মেক্ৰ'ক ভাৰতৰ গণৰাজ্য দিৱস উদযাপনত অংশগ্ৰহণ কৰাৰ বাবে ধন্যবাদ জ্ঞাপন কৰে।
তেওঁ মেক্ৰনৰ এটা পোষ্টৰ উত্তৰ দি আছিল।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে X ত পোষ্ট কৰিছেঃ
"আমাৰ গণৰাজ্য দিৱস উদযাপনত অংশগ্ৰহণ কৰাৰ বাবে ৰাষ্ট্ৰপতি ইমানুৱেল মেক্ৰনক ধন্যবাদ জনাইছো। আপোনাৰ উপস্থিতিয়ে ভাৰত-ফ্ৰান্সৰ সম্পৰ্কক অধিক গতি প্ৰদান কৰিব।