প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ভাৰতৰ জনসাধাৰণক পৰাক্ৰম দিৱসৰ শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে
23 JAN 2024 9:20AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে পৰাক্ৰম দিৱস উপলক্ষে ভাৰতৰ জনসাধাৰণলৈ শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে।
আজি নেতাজী সুভাষ চন্দ্ৰ বসুৰ জয়ন্তীত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে নেতাজীৰ জীৱন আৰু সাহসৰ প্ৰতি সন্মান জনায়।
এক্সৰ এটা পোষ্টত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"পৰাক্ৰম দিৱসত ভাৰতৰ জনসাধাৰণক শুভেচ্ছা জনাইছো। আজি তেওঁৰ জয়ন্তীত আমি নেতাজী সুভাষ চন্দ্ৰ বসুৰ জীৱন আৰু সাহসক সন্মান জনাইছো। আমাৰ দেশৰ স্বাধীনতাৰ প্ৰতি তেওঁৰ সমৰ্পণে দেশবাসীক অনুপ্ৰাণিত কৰি আহিছে।"

Prime Minister's Office
Prime Minister extends greetings to the people of India on Parakram Diwas
23 JAN 2024 9:20AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended greetings to the people of India on Parakram Diwas.
Today on Jayanti of Netaji Subhas Chandra Bose, the Prime Minister honoured the life and courage of Netaji.
In a X post, the Prime Minister said;
“Greetings to the people of India on Parakram Diwas. Today on his Jayanti, we honour the life and courage of Netaji Subhas Chandra Bose. His unwavering dedication to our nation's freedom continues to inspire.”