Prime Minister's Office
Prime Minister extends greetings to the people of India on Parakram Diwas
23 JAN 2024 9:20AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended greetings to the people of India on Parakram Diwas.
Today on Jayanti of Netaji Subhas Chandra Bose, the Prime Minister honoured the life and courage of Netaji.
In a X post, the Prime Minister said;
“Greetings to the people of India on Parakram Diwas. Today on his Jayanti, we honour the life and courage of Netaji Subhas Chandra Bose. His unwavering dedication to our nation's freedom continues to inspire.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পরাক্রম দিৱসনা লাকপদা প্রধান মন্ত্রীনা ভারত মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
23 JAN 2024 9:20AM by PIB Imphal
পরাক্রম দিৱসনা লাকপদা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারত মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
ঙসি নেতাজী সুভাস চন্দ্র বোসকী মপোক নুমিৎনা লাকপদা প্রধান মন্ত্রীনা নেতাজীগী পুন্সি অমসুং থৌনাবু ইকাই খুম্নরখ্রে।
X পোস্ত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“পরাক্রম দিৱসনা লাকপদা ভারতকী মীয়ামদা য়াইফ পাউজেল পীজরি। ঙসি নেতাজী সুভাস চন্দ্র বোসকী মপোক নুমিৎনা লাকপদা ঐখোয়না নেতাজীগী পুন্সি অমসুং থৌনাবু ইকাই খুম্নজরি। ঐখোয়গী লৈবাক্কী নীংতম্বগীদমক মহাক্না হনবা লৈতনা কত্থোক্লম্বা অদুনা মখা তানা ইথিল পীরি।”