ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ସୁରିନାମ ଏବଂ ତ୍ରିନିଦାଦ ଏବଂ ଟୋବାଗୋର ଭଜନ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
19 JAN 2024 9:51AM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି ସୁରିନାମ ଏବଂ ତ୍ରିନିଦାଦ ଏବଂ ଟୋବାଗୋର ଭଜନ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି । ଭଜନରେ ରାମାୟଣର ଚିରନ୍ତନ ବାର୍ତ୍ତା ରହିଛି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟ୍ବିଟରରେ ପୋଷ୍ଟ କରିଛନ୍ତି –
ରାମାୟଣର ବାର୍ତ୍ତା ସମଗ୍ର ବିଶ୍ୱର ଲୋକଙ୍କୁ ପ୍ରେରଣା ଦେଇଛି। ଏଠାରେ ସୁରିନାମ ଏବଂ ତ୍ରିନିଦାଦ ଏବଂ ଟୋବାଗୋର କିଛି ଭଜନ ରହିଛି :
ଶତାବ୍ଦୀ ବିତିଯାଇପାରେ, ସମୁଦ୍ର ଆମକୁ ଅଲଗା କରିପାରେ, କିନ୍ତୁ ପୃଥିବୀର ଅନେକ ସ୍ଥାନରେ ଆମ ପରମ୍ପରାର ହୃଦୟ ଦୃଢ଼ ଭାବରେ ରହିଛି । #ShriRamBhajan"

Prime Minister's Office
PM shares Bhajans from Suriname and, Trinidad and Tobago
19 JAN 2024 9:51AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today shared Bhajans from Suriname and, Trinidad and Tobago. The Bhajans carry the eternal message of Ramayan.
The Prime Minister posted on X :
"The Ramayan's message has inspired people all across the world. Here are some Bhajans from Suriname and, Trinidad and Tobago:
Centuries may pass, oceans may separate us, but the heart of our traditions beats strong in many parts of the world. #ShriRamBhajan"