Prime Minister's Office
PM shares Bhajans from Suriname and, Trinidad and Tobago
19 JAN 2024 9:51AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today shared Bhajans from Suriname and, Trinidad and Tobago. The Bhajans carry the eternal message of Ramayan.
The Prime Minister posted on X :
"The Ramayan's message has inspired people all across the world. Here are some Bhajans from Suriname and, Trinidad and Tobago:
Centuries may pass, oceans may separate us, but the heart of our traditions beats strong in many parts of the world. #ShriRamBhajan"

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
চুৰিনাম আৰু ত্ৰিনিদাদ আৰু টোবাগোৰ পৰা প্ৰেৰিত ভজন সহভাগ কৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
19 JAN 2024 9:51AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি চুৰিনাম আৰু ত্ৰিনিদাদ আৰু টোবাগোৰ পৰা প্ৰেৰিত ভজন সহভাগ কৰে। ভজনকেইটাই ৰামায়ণৰ চিৰন্তন বাৰ্তাকে বহন কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ‘এক্স’-ত ‘পোষ্ট’ কৰিছে:
"ৰামায়ণৰ বাৰ্তাই সমগ্ৰ বিশ্বৰ জনতাক অনুপ্ৰাণিত কৰি আহিছে। ইয়াত চুৰিনাম আৰু ত্ৰিনিদাদ আৰু টোবাগোৰ কেইটিমান ভজন আছে:
শতিকাৰ পাছত শতিকা পাৰ হ'ব পাৰে, মহাসাগৰে আমাক পৃথক কৰিব পাৰে, কিন্তু আমাৰ পৰম্পৰাৰ হৃদয় পৃথিৱীৰ বিভিন্ন প্ৰান্তত শক্তিশালী ৰূপতে স্পন্দিত হৈ আহিছে। #ShriRamBhajan"